O NAMA

O NAŠOJ FIRMI

OD 1994 sa vama

Kamenorezačka radnja Ristić zvanično je počela sa radom 1994 god u Veterniku. Kao rezultat dugogodišnjeg iskustva rada u ovoj delatnosti. Danas je to porodičan posao koji iza sebe ostavlja ozbiljan trag i zadovoljne klijente. Imajući jasan stav o radu, poslovanju, stavljajući akcenat na kvalitet, ispoštovanje dogovora, kao i cene proizvoda koje su prilagođene svima.

Osnovna delatnost nam je izrada nadgrobnih spomenika od prirodnog i veštačkog kamena, ali pored ovog se bavimo obradom i montažom kamena koja se koristi za uređivanje enterijera, eksterijera i druge usluge vezane za obradu kamena.

misija

Da našim generaciskim iskustvom i znanjem zadovoljimo zahteve naših korisnika.

vizija

Da naše usluge i proizvodi odišu generaciskim iskustvom ukomponovanog sa savremenim tehnološkim trendovima i materijalima.

kamenorezac novi sad ristic

Milorad Ristić 1978

kamenorezac novi sad ristic radionica

Radionica 2014

iskustvo kojem možete verovati

Kamenorezačka radnja Ristić bavi se izradom nadgrobnih spomenika od prirodnog kamena, kao i obradom sa postavljanjem mermera i granita u građevinarstvu. Možemo stvoriti umetničko delo koje odgovara Vašim potrebama i budžetu. Našim klijentima nudimo veliki izbor prirodnog kvalitetnog kamena od kojeg pravimo sve naše proizvode.

N

dokazano kroz više generacisko iskustvo

N

GARANTOVANI KVALITET I IZRADA OD NAJFINIJIH MATERIJALA

N

ispunjavamo sve vaše zahteve i međusobne dogovore

Kamenorezac Novi Sad Pupinova Palata
kamenorezac ristic radnionica novi sad

UVEK SMO VAM NA RASPOLAGANJU

+381 638242112